Головна » 2015 » Փետրվար » 13 » «Розпитаю про любов…»
08:11
«Розпитаю про любов…»

      Про кохання, найкраще з почуттів, дарованих людині Богом, сказано багато щирих, захоплюючих слів, створено найчудовіші картини, складено найліричніші мелодії. Прекрасне, величне почуття, яке надихає людину на вчинки, на створення шедеврів.

     У цьому переконалися студенти переглянувши презентацію «Лише кохання вічне і єдине», яка розповідала про величні історії кохання: Данте і Беатріче, Рембранта і Саскії, Олександра Пушкіна та Наталії Гончарової, Сергія Єсеніна та Айседори Дункан та ін. А також книжкову виставку «Поговоримо про кохання…», на якій експонувалися художні твори, інформація з мережі Інтернет, статті з журналів та газет. Прикрасили виставку ляльки Пушкіна та Гончарової виготовлені студентами та «Деревце кохання», де на червоних серцях  різними мовами світу написано: «Я тебе кохаю».

     А як зворушливо писала листа коханому пушкінська Тетяна Ларіна(у виконанні Тетяни Забіяки).

     «Кохання і тільки кохання повинно бути в основі кожного шлюбу», — стверджував вуста­ми своїх персонажів автор «Сватання на Гончарівці» Г.Квітка-Основ'яненко, яких так вдало втілили Дар’я Шибаєва та Артем Коваленко.

     Студентки відділення правознавства Альона Цапковата та Дар’я Іщенко декламували вірші про кохання сучасних авторів та виконали пісню з репертуару НеАнгелів.

     Торкнулися такої теми як кохання і війна, що є на сьогодні дуже актуальною.

     На завершення заходу бібліотекарі підготували для всіх присутніх так звані «любовні ворожіння» на віршах. І не важливо, в якому столітті чи в якій країні ми живемо, всі підвладні КОХАННЮ. Адже кохання – не просто прекрасне почуття. Воно найтендітніше, чисте, витончене, як кришталь.

     Так було і так є. Якщо й далі буде – про це скажуть наступні покоління.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 830 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 607
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 7
Հյուրեր. 7
Անդամներ. 0