Спеціальність: 181 Харчові технології

 

 

 

 

 

Кращі фахівці харчової промисловості

навчаються  у нас

 

 

 

 

Початковий рівень вищої освіти

Освітньо-професійний ступінь – молодший бакалавр

Освітня кваліфікація – молодший бакалавр з харчових технологій

Термін навчання на базі 11 класів – 2 роки 6 місяців

Подальше працевлаштування:

35 Фахівець у галузі харчової та переробної промисловості 

351Фахівець і з переробки плодоовочевої продукції 

3510 Технік-технолог з переробки плодоовочевої продукції

9411 Комірник

3211 Технік-лаборант

8270 Контролер харчової продукції

Фахова перед вища освіта

Освітньо-професійний  ступінь -  фаховий молодший бакалавр

Освітня кваліфікація – технік-технолог

Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 6 місяців;

                               на базі 11 класів (без ЗНО) – 2 роки 6 місяців;

Подальше працевлаштування:

3510 Технік-технолог з переробки плодоовочевої продукції

9411 Комірник

3211Технік-лаборант

8270 Контролер харчової продукції

Навчальний процес забезпечують викладачі циклової комісії технологічних дисциплін:

Супрун Андрій Вікторович

завідувач технологічним відділенням, голова циклової комісії

викладач спеціальних дисциплін

 

Тельонков Олександр Євгенович

майстер виробничого навчання

викладач вищої категорії

 

Дєгтярьова Людмила Андріївна

вища категорія, викладач-методист, відмінник освіти України

 

Харламова Олена Олександрівна

Викладач спеціальних дисциплін

Сутуліна Валентина Юхимівна

викладач вищої категорії

 

Коцюба Олена Василівна

викладач вищої категорії

 

Яроцька Олена Володимирівна

Викладач спеціальних дисциплін

 

 

 

Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Всього відповідей: 540
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0