Спеціальність: 181 Харчові технології
Кращі фахівці харчової промисловості
навчаються у нас
Початковий рівень вищої освіти
Освітньо-професійний ступінь – молодший бакалавр
Освітня кваліфікація – молодший бакалавр з харчових технологій
Термін навчання на базі 11 класів – 2 роки 6 місяців
Подальше працевлаштування:
35 Фахівець у галузі харчової та переробної промисловості
351Фахівець і з переробки плодоовочевої продукції
3510 Технік-технолог з переробки плодоовочевої продукції
9411 Комірник
3211 Технік-лаборант
8270 Контролер харчової продукції
Фахова перед вища освіта
Освітньо-професійний ступінь - фаховий молодший бакалавр
Освітня кваліфікація – технік-технолог
Термін навчання: на базі 9 класів – 3 роки 6 місяців;
на базі 11 класів (без ЗНО) – 2 роки 6 місяців;
Подальше працевлаштування:
3510 Технік-технолог з переробки плодоовочевої продукції
9411 Комірник
3211Технік-лаборант
8270 Контролер харчової продукції
Навчальний процес забезпечують викладачі циклової комісії технологічних дисциплін:
Супрун Андрій Вікторович
завідувач технологічним відділенням, голова циклової комісії
викладач спеціальних дисциплін
Тельонков Олександр Євгенович
майстер виробничого навчання
викладач вищої категорії
Дєгтярьова Людмила Андріївна
вища категорія, викладач-методист, відмінник освіти України
Харламова Олена Олександрівна
Викладач спеціальних дисциплін
Сутуліна Валентина Юхимівна
викладач вищої категорії
Коцюба Олена Василівна
викладач вищої категорії
Яроцька Олена Володимирівна
Викладач спеціальних дисциплін