17:13 Екскурсія на молочний завод | |
Студенти 3 курсу технологічного відділення 18 лютого 2015 року в рамках практичного навчання побували на екскурсії на філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» м.Суми. На базі сучасних технологій підприємством проводиться переробка молочної сировини та виробляється продукція з незбираного молока.
Працівник підприємства Новак Ганна Миколаївна організувала ознайомлювальну екскурсію, в якій змістовно розповіла про історію підприємства, ознайомила студентів з технологічними процесами і обладнанням при виробництві молока питного, сирів виду «Моцарелла», «Адигейський», «Бринза», кисломолочного кефіру, сиркових виробів і т.ін.
Тиква Ірина Миколаївна організувала і провела для студентів дегустацію молочної продукції. Студенти із задоволенням скуштували запропоновані зразки кефіру, кисломолочних сирів, сметани, сиру «Моцарелла» і «Адигейський», глазурованих сирків і зробили висновок, що продукція заслуговує найвищої оцінки.
Також студенти технологічного відділення відвідали і Сумський національний аграрний університет. Доцент факультету харчових технологій Тищенко Василь Іванович ознайомив студентів з напрямом підготовки факультету і провів екскурсію по підрозділам університету. Студенти зацікавились навчальним закладом і висловлюють бажання продовжити навчання саме в цьому університеті.
Студенти та викладачі коледжу висловлюють подяку декану факультету харчових технологій Радчуку Олегу Володимировичу і директору філії «Сумський молочний завод» ДП «Аромат» Бєлік Людмилі Вікторівні за організацію екскурсії.
Завідуюча технологічним відділенням Харламова О.О. | |
Переглядів: 1037 | |
вологість:
тиск:
вітер:
|