Головна » Նյութերի արխիվ

У  змаганнях на першість Сумської області з настільного тенісу,   що входить у програму ХXVІ обласної спартакіади закладів фахової передвищої освіти (ЗФПО)  І-ІІ рівнів акредитації команда  дівчат нашого коледжу виборола ТРЕТЄ місце.

Переглядів: 363 | Дата: 16.12.2019

Таку виховну годину з нагоди Міжнародного дня прав людини підготували і провели студенти третього курсу спеціальності ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ  під керівництвом куратора групи Удода О.А.

Переглядів: 385 | Дата: 11.12.2019

ГРИВКОВА ОЛЕНА ЯКІВНА, викладач іноземної мови захистила дисертацію за спеціальністю Теорія і методика професійної освіти і здобула науковий ступінь КАНДИДАТА ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК

Переглядів: 396 | Дата: 11.12.2019

Наприкінці листопада студенти Путивльського коледжу Сумського НАУ  Калініченко Я., Черторижська С., Населівська Н., Голосна В., Латіна Н., Самохіна С., Шиченко А., Ігнатенко Д., Соломяникова С.  взяли участь у благодійній акції зі збору коштів для дітей Сумської онкогематології, зокрема, у волонтерському  проєкті «Серця трьох».

Переглядів: 415 | Дата: 09.12.2019

На початку грудня завідувач бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ  Юлія Смирнова взяла участь у семінарі-нараді «Основні показники роботи бібліотеки як головні показники її діяльності» територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек, що відбувся на базі Наукової бібліотеки СНАУ.

Переглядів: 269 | Дата: 09.12.2019

З нагоди Дня обіймів  студенти відділення ветеринарної медицини разом з бібліотекарями та психологом коледжу  провели позитивне і романтичне свято, яке було вигадане європейськими студентами в 70-х роках ХХ століття. Вже в ті часи була науково доведена користь обіймів для здоров'я.

Переглядів: 368 | Дата: 09.12.2019

Традиційно напередодні Дня студента випускні групи готують розважальну концертну програму та випускають газети, а адміністрація закладу готує  привітання і нагородження кращих студентів коледжу.

 

Переглядів: 516 | Дата: 03.12.2019

Надворі вже осінь, пора, коли особливо хочеться затишку, тепла, приємного спілкування у колі друзів за чашкою ароматного чаю.

У теплій  та довірливій обстановці гуртожитку коледжу викладачі Простакова О.І., Сутуліна В.Ю., Гудімова А.К.,  психолог коледжу Воронова О.М., вихователь гуртожитку Богданова О.М. ознайомили присутніх з історією виникнення цього напою, традиціями чаювання у різних країнах, цікавими фактами про чай та нормами чайного етикету.

Переглядів: 542 | Дата: 28.11.2019

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 71 72 »
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0