Головна » 2019 » Դեկտեմբէր » 9 » Основні напрямки роботи бібліотек
09:08
Основні напрямки роботи бібліотек

На початку грудня завідувач бібліотеки Путивльського коледжу СНАУ  Юлія Смирнова взяла участь у семінарі-нараді «Основні показники роботи бібліотеки як головні показники її діяльності» територіального методичного об’єднання сільськогосподарських бібліотек, що відбувся на базі Наукової бібліотеки СНАУ.

Під час зустрічі присутні обговорили основні напрямки роботи книгозбірень, зокрема, мова йшла про визначення абсолютних, відносних і середньостатистичних показників роботи та методичні рекомендації щодо оформлення звіту про діяльність бібліотек.

Як зазначила директор НБ СНАУ Галина Комликова: «Звіт про роботу бібліотеки ЗВО – це не простий документ, це відображення всієї роботи наших книгозбірень, це всі наші досягнення і наші невдачі. А тому, щоб наші звіти, як і раніше, були зразком для інших бібліотек аграрних ЗВО І-ІІ р.а., щоб наші керівники і читачі змогли оцінити нашу роботу протягом року, ми маємо відобразити її якнайповніше».

Робота вийшла злагодженою і продуктивною. Методичні рекомендації, консультації з фахових питань, що постійно надає нам Наукова бібліотека СНАУ,  дуже важливі, особливо в період підготовки звітів.

Переглядів: 265 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0