Головна » 2016 » Ապրիլ » 26

У квітні пройшло чергове засідання творчої групи викладачів «Шляхи запровадження ІКТ». Розпочинаючи роботу групи,  її керівник Приміна Світлана Іванівна анонсувала актуальність та важливість питань, що внесенні до порядку денного.

У роботі творчої групи взяли участь члени експертної атестаційної комісії з перевірки рівня освітньої діяльності загальноосвітньої підготовки Путивльського коледжу. 

Переглядів: 551 | Дата: 26.04.2016

У період з 11 по 15 квітня проводилась атестаційна експертиза рівня освітньої діяльності загальноосвітньої підготовки Путивльського коледжу Сумського НАУ. Розпочала роботу комісія представленням публічної презентації діяльності коледжу його керівництвом. 

У заході взяли  участь директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Попова Олена Іванівна, начальник відділу освіти Путивльської райдержадміністрації Бокатов Микола Петрович, члени атестаційної комісії, представники громадськості, викладачі та студенти. У своїй доповіді директор коледжу Тельонков Олександр Євгенович окреслив основні напрямки діяльності закладу, здобутки та напрацювання педагогічного колективу при формуванні кваліфікованих молодших спеціалістів та ролі у цьому процесі загальноосвітніх дисциплін.

Переглядів: 787 | Дата: 26.04.2016

Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0