Головна » 2016 » Ապրիլ » 26 » Атестаційна експертиза коледжу
09:00
Атестаційна експертиза коледжу

У період з 11 по 15 квітня проводилась атестаційна експертиза рівня освітньої діяльності загальноосвітньої підготовки Путивльського коледжу Сумського НАУ. Розпочалась експертиза представленням публічної презентації діяльності коледжу його керівництвом. 

У заході взяли  участь директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Попова Олена Іванівна, начальник відділу освіти Путивльської райдержадміністрації Бокатов Микола Петрович, члени атестаційної комісії, представники громадськості, викладачі та студенти. У своїй доповіді директор коледжу Тельонков Олександр Євгенович окреслив основні напрямки діяльності закладу, здобутки та напрацювання педагогічного колективу при формуванні кваліфікованих молодших спеціалістів та ролі у цьому процесі дисциплін загальноосвітньої підготовки.

Конструктивного тону зустрічі задала Олена Іванівна через пряме спілкування зі студентами, викладачами, керівництвом закладу. На завершення вона визначила цілі та задачі навчального закладу з підготовки конкурентноспроможного спеціаліста для ринку праці, акцентувала увагу на місці коледжу в системі розвитку освіти у регіоні.

На підставі висновків експертів щодо атестаційної експертизи освітньої діяльності закладу та з урахуванням презентації закладу керівником, експертна комісія вирішила визнати заклад «атестованим», засвідчити право впроваджувати освітню діяльність за рівнем повної загальної середньої освіти.

За наслідками перевірки Департаментом освіти і науки Сумської ОДА видано наказ від 21.04.2016 р. № 254-ОД, яким визнано Путивльський коледж СНАУ атестованим за рівнем впровадження загальної середньої освіти(ІІІ ступеня). Відповідно до наказу коледж отримав Свідоцтво про атестацію № 030279 серія ОС термін дії якого до 21.04.2026 р.

Переглядів: 786 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0