Головна » 2016 » Ապրիլ » 26 » Робота творчої групи
09:07
Робота творчої групи

У квітні пройшло чергове засідання творчої групи викладачів «Шляхи запровадження ІКТ». Розпочинаючи роботу групи,  її керівник Приміна Світлана Іванівна анонсувала актуальність та важливість питань, що внесенні до порядку денного.

У роботі творчої групи взяли участь члени експертної атестаційної комісії з перевірки рівня освітньої діяльності загальноосвітньої підготовки Путивльського коледжу. 

Про своє бачення використання програми MS Excel під час розв’язування задач та побудови графіків розповіла викладач фізики Бабенко Наталія Сергіївна. Як співдоповідач з даного питання  виступив Ребрик Роман Михайлович. Він запропонував методи використання програми для рейтингового обліку успішності за 12-бальною та 100-бальною шкалою, здійснення аналізу контрольних робіт, перевірки виконання лабораторних робіт.

Творчі ідеї щодо удосконалення наочного оснащення продемонстрував викладач вищої категорії Демцун Олександр Вікторович. Викладач запропонував форми здійснення поточного контролю засвоєння студентами навчального матеріалу через використання програми Power Point.

У наступному питанні роботи групи Ребрик Р.М. продемонстрував у дії сконструйований ним електронний мікроскоп, де зображення мікропрепаратів переноситься на екран монітора ноутбука та на екран від відеопроектора. За допомогою такого пристрою можна не тільки розглядати об’єкти, а й фотографувати їх та знімати відео. За приблизною оцінкою прилад має давати 500-кратне збільшення та з успіхом використовуватись під час викладання багатьох навчальних дисциплін. Про важливість даної розробки для навчального процесу відзначив директор коледжу Тельонков Олександр Євгенійович та побажав Роману Михайловичу успішного доопрацювання та впровадження даного приладу.

         На завершення засідання члени експертної атестаційної комісії  відзначили високий рівень роботи творчої групи та побажали всім подальших успіхів у роботі. 

Переглядів: 552 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0