Головна » 2019 » Հոկտեմբեր » 2 » Зустріч з представниками обласного та районного центрів надання безоплатної правової допомоги
14:29
Зустріч з представниками обласного та районного центрів надання безоплатної правової допомоги

У рамках тижня права на базі нашого навчального закладу відбулася зустріч  студентів Путивльського коледжу та учнів  загальноосвітних шкіл м. Путивля  з представниками обласного та районного центрів надання безоплатної правової допомоги.

        

Яременко Роман Олександрович, заступник начальника відділу правопросвітності та надання безоплатної правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної  правової допомоги звернув увагу на те, що  держава гарантує безоплатну соціальну, медичну, психологічну, правову допомогу;

         Саєнко Сергій Володимирович, голова громадської організації «ДАР» запросив присутніх взяти участь у тренінгу з проектного менеджменту, який відбудеться в м. Суми 3-4 жовтня 2019 року.

         Удод Наталія Анатоліївна, начальник відділу «Путивльське бюро правової допомоги» ознайомила з порядком звернення до Національної «горячої» лінії із попередження домашнього насильства.

         Южакова Анастасія Євгеніївна, головний спеціаліст «Путивльського бюро правової допомоги» метою виступу визначила протидію домашньому насильству в сім’ї, акцентувала увагу на дію Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

         Анастасія Євгеніївна ознайомила присутніх з формами домашнього насильства і як йому протидіяти.

         А потім були питання-відповіді.

Сподіваємось, що надана учням та студентам інформація була пізнавальною і корисною.

 

Переглядів: 423 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0