Головна » 2019 » Հոկտեմբեր » 21 » Зустріч з фахівцями права: запитуйте-відповідаємо.
12:19
Зустріч з фахівцями права: запитуйте-відповідаємо.

         Під час проведення тижня правознавства до нашого коледжу завітали поважні гості, що займаються юридичною практикою більшу частину свого життя.

У приміщенні бібліотеки коледжу відбулася зустріч студентів з:

  • Секретарем міської ради Літвіновим Олександром Васильовичем;
  • Начальником Путивльського відділу державної виконавчої служби Зєновою Оксаною Василівною
  • начальника Путивльського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумській області Шульгою Валентиною Федорівною
  • Головним спеціалістом Путивльського відділу бюро безоплатної вторинної правової допомоги Южаковою Анастасією Євгеніївною.

Зустріч зі студентами розпочав секретар міської ради Літвінов Олександр Васильович. Він розповів про тонкощі своєї роботи, про те як  стати депутатом районної ради та запропонував студентам створити при міській раді Молодіжну раду та за бажанням можна відвідати засідання сесії міської ради.

Виступ продовжила  начальник Путивльського відділу державної виконавчої служби Зєнова Оксана Василівна. Вона познайомила студентів з системою діяльності відділу, звернула увагу студентів на наявність Реєстру боржників.

Шульга Валентина Федорівна надала інформацію  про процедуру укладення шлюбу, зокрема нову послугу – реєстрація шлюбу за добу. Валентина Федорівна розповіла про можливість апостилізації документів у Путивльському відділі РАЦСу, процедуру зміни імені та ін.

Вже на закінчення зустрічі слово надали Головному спеціалісту Путивльського відділу бюро безоплатної вторинної правової допомоги Южаковій Анастасії Євгеніївні. Її наші студенти знають давно, бо вона регулярно відвідує наш навчальний заклад з цікавими та змістовними розповідями. Анастасія запропонувала студентам долучитися до волонтерського руху, поділилася своїми практичними навичками та знаннями.

Під час зустрічі студенти були дуже уважними та задавали змістовні та цікаві запитання на які отримали ґрунтовні фахові відповід

Переглядів: 373 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0