Головна » 2015 » Ապրիլ » 24 » Зустріч випускників з ректором
19:44
Зустріч випускників з ректором

  У Путивльському коледжі Сумського НАУ відбулася зустріч ректора Сумського НАУ, д.с.г.н., професора, академіка НААН України Володимира Ладики з випускниками Сумського НАУ.

  Розуміючи важливість аграрної освіти в Україні, на зустріч з ректором Сумського НАУ прийшли очільники Путивльського району: голова Путивльської районної державної адміністрації Шульга М.І., та голова Путивльської районної ради Южаков В.І. 

  Близько 100 випускників Сумського НАУ прийшли на зустріч, щоб довідатись про успіхи свого університету, його теперішні можливості  і,  звичайно ж, згадати студентські роки.

 «Сумський НАУ – 40 років розквіту і процвітання»  – таким гаслом розпочалося спілкування ректора з випускниками.   Володимир Іванович розповів про історію становлення і розвитку Сумського НАУ, перспективи і можливості  сучасного студента. Наголосив, що для нього особисто і для всього професорсько-викладацького складу університету надзвичайно важливою є думка випускників університету.

  У залі панувала дружня і тепла атмосфера. Колишні випускники Сумського НАУ, а саме: головний агроном ПАТ «Карла Маркса» Солод С.М. та провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Київської МДА Царьова А.В. висловили вдячність за міцні та ґрунтовні знання, отримані в університеті, та побажали своїй альма-матері подальшого успішного розвитку і процвітання.

  

Переглядів: 647 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0