Головна » 2017 » Նոյեմբեր » 3 » Знайомство зі студентами першого року навчання триває…
10:21
Знайомство зі студентами першого року навчання триває…

Талановиті і артистичні першокурсники! Саме до такого висновку прийшли глядачі концертної програми першокурсників «Давайте познайомимось!». Підготовка була активною і дуже хвилюючою. Найбільше уболівали за своїх вихованців  куратори груп Гудімова А.К., Коцюба О.В.,Лєоньков А.М., Яроцька О.О.

Ведучими програми були теж першокурсники: Жанна Калістратова та Едуард Москаленко, які, незважаючи на хвилювання, дуже впевнено дебютували.

Відкривали концертну програму студенти – першокурсники бухгалтерського і комерційного відділень (староста Сайченко С.) Вірш про студентське життя у виконанні Кононенко Анастасії, пісня «Дорога» у виконанні Дроздової Вікторії, гумореска у виконанні Ступакова Давида та ін.. швидко налаштували глядачів на позитивний лад.

Наступними були студенти технологічного відділення (староста Ребрик К.): програма була цікавою і насиченою, але найбільші оплески від глядачів отримали  Варава Ігор та Рябоконь Кирило, які виконала частівки, а також студентський флеш-моб (кер. Лєбєдєва С.).  Ребрик Катерина змусила згадати студентське життя і викладачів коледжу,  прочитавши вірш Е. Асадова «Студенти».

Першокурсники  відділення ветеринарної медицини (староста Демцун А.)  теж ретельно готувались до виступу: Юлія Мілютіна зірвала шквал оплесків своїм сольним виступом, а Ярослав Шинкарьов  вразив слухачів надзвичайно емоційно-елегійним виконанням поезії І.Франка «Чого являєшся мені у сні».

Завершали програму студенти відділення правознавства (староста Попкова А.). Ведучі програми Калістратова Жанна  та Пилипенко Інна  креативно охарактеризували і представили своїх одногрупників; жартували про студентське життя, а дівчата  дуже майстерно, професійно і артистично виконали танок  (кер. Калістратова Ж.)

Півтори години позитиву, добра, гарного настрою подарували студенти-першокурсники глядачам!

Тож дякуємо Вам і бажаємо міцних знань, надійних друзів, цікавого студентського життя!

Переглядів: 903 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0