Головна » 2019 » Ապրիլ » 11 » Змагались за звання «Студент року-2019»
13:59
Змагались за звання «Студент року-2019»

У коледжі відбувся конкурс «Студент року-2019». Боролись за звання Студента року представники всіх відділень коледжу, а саме: Каллістратова Жанна (спеціальність "Право"); Ребрик Катерина (спеціальність "Харчові технології"); Сайченко Світлана (спеціальність "Бухгалтерський облік"); Сонцева Наталія та Смолянінова Наталія (спеціальність "Ветеринарна медицина").

Газета-представлення,  «Знайомтесь – це я», захист творчих робіт, презентація професії, інтелектуальний тур та світ захоплень –такими були  конкурсні завдання для учасників.

Надзвичайно цікавими були представлені творчі роботи : Сайченко С. говорила про історію та визначні місця Бурині; Ребрик К. зробила віртуальну екскурсію по визначним місцям Путивльщини; а Смолянінова Н. більш детально зупинилась на історії Мовчанського монастиря.; Сонцева Наталія розповіла про Конотопську битву; Каллістратова Ж. – про кролевецькі рушники, які є родзинкою не тільки Кролевеччини, а всієї Сумщини.

Усі конкурсантки показали високий рівень підготовки, неординарність мислення і творчий підхід, але кожний учасник мав свою «родзинку»:

  • емоційно, весело і цікаво представили себе Сонцева Н.  та Смолянінова Н. у візитці «Знайомтесь – це я»;
  •  глибоко і переконливо подали матеріали  своїх  творчих робіт  Каллістратова Ж. і Сонцева Н.;
  • кращий результат в інтелектуальному турі показала Каллістратова Ж;
  • предметно, повно і грунтовно зробили презентацію професії Ребрик К.і Сайченко С.;
  • окремої уваги заслуговує конкурс «Світ моїх захоплень»: усі конкурсанти є неординарними, багатогранними творчими особистостями, -  вишивання бісером, декламування, спів, малювання – це далеко не повний перелік захоплень конкурсантів!

За всіх учасниць активно уболівали студенти відділень, які підготували плакати,  і дружними оплесками підтримували конкурсанток!

Змагання було напруженим, але дружнім!

Перемогу у конкурсі здобула КАЛЛІСТРАТОВА ЖАННА, студентка 2-го курсу спеціальності «Право».

Вітаємо Жанну з перемогою!

Дякуємо всім учасникам конкурсу за отриманий заряд енергії і позитиву і зичимо всім подальших успіхів, наснаги, творчості і щастя!

 

Переглядів: 594 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0