Головна » 2018 » Հունիս » 15 » Зліт іменних стипендіатів і відмінників навчання «Лідери АПК – XXI століття»
13:07
Зліт іменних стипендіатів і відмінників навчання «Лідери АПК – XXI століття»

У період з 06-08 червня 2018 року студентка нашого коледжу спеціальності «Комерційна діяльність»  Отюська Влада у складі делегації кращих студентів Сумського НАУ та коледжів брала участь у XX Зльоті студентських лідерів аграрної освіти в Уманському національному університеті садівництва.

Завітавши до одного з найстаріших і найавторитетніших аграрних закладів вищої освіти України – Уманського НУС, учасники заходу перейнялися неймовірною атмосферою, що панує у виші, а тому з задоволенням взяли участь в екскурсії «Знайомство з історією Уманського НУС» і в колоритній фотосесії.

Далі гостей заходу гостинно зустрічала перлина України – Національний дендрологічний парк «Софіївка», де проходило урочисте відкриття ювілейного Зльоту.

Відбулось засідання восьми дискусійних клубів. Засідання дискусійного клубу «Сучасний менеджер – який він?» зібрало 35 студентів із 19 навчальних закладів аграрної освіти України. Учасники дійства обговорили сучасні тенденції розвитку теорії та практики менеджменту, особливості української моделі управління, нові виклики, які ставить суспільство і бізнес перед менеджментом підприємств, установ і організацій, якості і навички, якими повинен володіти успішний менеджер в умовах глобалізації ринкового середовища; проблеми менеджменту в зовнішньоекономічній сфері; інноваційні інструменти управління логістикою.

Далі студентська молодь відправилася на ознайомчі екскурсії до кращих підприємств міста Умань – ПАТ «Уманьферммаш» і ПОСП «Уманський тепличний комбінат».

Найцікавіше, що запам’ятається на всежиття, -відвідування у сквері Тараса Шевченка світломузичного комплексу фонтанів «Перлина кохання»

Ці чудові дні були сповнені новими знайомствами, дружнім спілкуванням, високоінтелектуальними диспутами та яскравими подіями. А ще вони стали беззаперечним свідченням високого рівня розвитку вітчизняної аграрної освіти, адже результати, що продемонструвала студентська молодь під час наукових заходів, дійсно вражають глибокими пізнаннями та прогресивними поглядами.

Переглядів: 630 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0