Головна » 2016 » Դեկտեմբէր » 13 » Жити у світі, в якому є ВІЛ/СНІД
09:28
Жити у світі, в якому є ВІЛ/СНІД

 Фоміна К.Ф. нагадала присутнім, що 1 грудня – Міжнародний день порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми.  Повідомила, що Україна є лідером за темпами поширення епідемії: кожен 200-ий українець живе з вірусом імунодефіциту людини. За оціночними даними, в нашій державі близько 220 тисяч українців мають ВІЛ-позитивний статус. Проблема в тому, що ми, як і багато років тому, не хочемо всерйоз сприймати факт, що живемо в світі, в якому існує вірус імунодефіциту людини, і повірити, що проблема СНІДу і його наслідків безпосередньо стосується кожного.

Студенти групи Боченкова Х., Міщенко О., Корч Ю., Шаповалова Т., Симонова М., Приходько А.  підготували пізнавальну презентацію, при перегляді якої нагадали студентам ризики зараження ВІЛ/СНІДОМ;  надали інформацію щодо безпечної поведінки , повідомили про ситуацію з поширення ВІЛ-інфекції в Україні.

А на закріплення отриманої інформації були проведені вправи-вікторини:  «Ситуації, в яких ризикуємо», «Як я підтримаю і надам допомогу ВІЛ-позитивному знайомому чи другу».

Сподіваємось, що отримана інформація застереже студентів від необдуманих чи ризикованих вчинків.

Переглядів: 581 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0