Головна » 2021 » Մարտ » 29 » Засідання педагогічної ради
13:07
Засідання педагогічної ради

Відбулось чергове засідання педагогічної ради ВСП «Путивльський фаховий коледж Сумського НАУ», яке відповідно до карантинних вимог пройшло за дистанційною формою.

На засіданні розглянуто ряд важливих питань щодо діяльності коледжу.

Завідувачка бібліотекою Смирнова Ю.В. проінформувала щодо впровадження  інноваційних форм роботи в бібліотеці та охарактеризувала основні напрямки співпраці бібліотеки зі студентами,  в тому числі із урахуванням системи дистанційної роботи.

Переглянути презентацію

Заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. дав оцінку стану викладання фахових дисциплін спеціальності 081 «Право». У доповіді було відмічено ефективне використання викладачами електронно-освітнього ресурсу на платформі moodle та різноплановість проведених занять у програмі ZOOM в умовах дистанційного навчання. Проте головний акцент було зроблено на професійній організації викладачами очних навчальних занять в аудиторіях, які проведені протягом лютого-березня.

Важливі питання виховного процесу та ролі української мови у формуванні патріотичного громадянина суспільства підняли заступник директора з виховної роботи Царьова Л.О. та методист коледжу Довгаль І.І.

У зв’язку введення у дію Закону України «Про фахову передвищу освіту» та перейменуванням коледжу педагогічна рада перезатвердила ряд Положень з організації освітнього процесу в коледжі.

Узагальнений аналіз щодо  організації освітнього процесу зробив директор коледжу Пилипенко С.П. Зокрема,  він окреслив важливість ефективного поєднання в карантинних умовах змішаних форм навчання з використанням сучасних інтерактивних технологій в організації освітнього процесу. Значне місце у виступі директора було приділено профорієнтаційній роботі педагогічного колективу коледжу.

За результатами розглянутих питань педагогічна рада ухвалила необхідні рішення. 

 

Переглядів: 405 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0