Головна » 2017 » Հոկտեմբեր » 28 » Засідання педагогічної ради
10:29
Засідання педагогічної ради

Відбулось чергове засідання педагогічної ради. У ході розгляду питань порядку денного практичний психолог Воронова О.М. зробила розгорнутий аналіз щодо причин антиінноваційних бар’єрів у професійній діяльності педагога та окреслила шляхи їх подолання.

Переглянути презентацію виступу

Керівник фізичного виховання Воронін В.В. надав інформацію про матеріальне забезпечення викладання фізичного виховання у коледжі. У ході обговорення даного питання директор коледжу Тельонков О.Є. акцентував увагу на необхідность створення спортивної зали для занять настільним тенісом та відзначив особливу роль спортивної бази коледжу у ході проведення районних  та міських спортивних змагань.

Заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. привітав Есманову Л.І. з успішним виступом на регіональному огляд-конкурсі лабораторій «Навчальна бухгалтерія» та подякував співробітників, що надали активну допомогу в організації та проведені цього конкурсу: Кириленко О.М., Орєхову Н.А., Старожилова В.В., Пилипенко С.П., Приміну С.І., Довгаль І.І. та інших. У своєму виступі Ребрик Р.М. запросив колег до активної співпраці з організації Системи дистанційного навчання. Свою підтримку із запровадження цього напрямку роботи висловив директор Тельонков О.Є.

Аналіз роботи служби з охорони праці за 2016-2017 н.р. зробив Супрун А.В.

Під час обговорення даного питання Тельонков О.Є. звернув увагу кураторів груп на суворе дотримання студентами правил протипожежної безпеки та користування електроприладами  у гуртожитку в зимовий період.

Переглядів: 556 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0