Головна » 2017 » Սեպտեմբեր » 1 » Засідання педагогічної ради
13:02
Засідання педагогічної ради

31 серпня відбулось перше засідання педагогічної ради 2017-2018 навчального року.

Директор коледжу Тельонков О.Є. привітав викладачів з початком нового навчального року та побажав плідної праці і натхнення. У своєму виступі Олександр Євгенович підвів підсумки діяльності коледжу за 2016-2017 н.р. та окреслив завдання на 2017-2018 н.р.

Доповідач Лисов В.І., секретар приймальної комісії, проінформував присутніх щодо  результатів профорієнтаційної роботи у 2017 році та озвучив кількість студентів, які вступили до коледжу. Доповідач відмітив позитивні та негативні моменти проведеної приймальної кампанії  2017 року та запропонував  шляхи поліпшення профорієнтаційної роботи на майбутнє.

Методист коледжу Довгаль І.І. проінформувала присутніх щодо ролі методичної майстерності викладача у підвищенні якості навчання.

Царьова Л.О., заступник директора з виховної роботи  виступила з рекомендаціями щодо основних напрямків проведення виховної роботи у 2017-2018 навчальному році.

Ребрик Р.М., заступник директора з навчальної роботи  запропонував для схвалення проект наказу про формування структурних підрозділів коледжу на 2017-2018 н.р., річний план роботи коледжу та план роботи педагогічної ради на 2017-2018 навчальний рік. Було ухвалено ці документи.

Викладач Бабенко Н.С. стала переможцем конкурсу НМЦ «Агроосвіта» «Педагогічні інновації» і отримала Диплом за зайняте 2-ге місце.

Смирнова Ю.В., завідувач бібліотекою отримала диплом за зайняте 2-ге місце у конкурсі «Краще портфоліо бібліотеки аграрних технікумів і коледжів» у номінації «Бібліотека – виховний простір навчального закладу».

         

Наприкінці педагогічної ради заступник директора з навчальної роботи  Ребрик Р.М. подякував колективу за роботу в 2016-2017 навчальному році та висловив побажання плідної праці в цьому навчальному році.

Переглядів: 658 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0