Головна » 2017 » Մայիս » 19 » Засідання педагогічної ради
13:13
Засідання педагогічної ради

Відбулось чергове засідання педагогічної ради,  на якому розглянули ряд актуальних питань щодо вдосконалення навчально-виховного процесу в коледжі.

Зокрема, жваве обговорення викликали виступи викладачів профільного навчання з української мови Царьової Л.О. та англійської мови Гривкової О.Я. щодо потреби в якісному володінні сучасною україномовною термінологію професійного спрямування та можливості удосконалення знань іноземної мови.

Заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. надав роз’яснення з деяких питань щодо ведення поточного і модульного контролю навчальних досягнень студентів та детально зупинився на можливостях  використання  в навчальному процесі інтерактивних он-лайн ресурсів.

Аналіз ефективності роботи з обдарованими дітьми та ведення предметних гуртків і спортивних секцій зробила в своїй доповіді методист коледжу Довгаль І.І.

Доповненням виступу стала виставка у бібліотеці робіт гуртківців і всі бажаючі мали змогу ознайомитись з напрацюваннями студентів.

Про результативність профорієнтаційної роботи розповів відповідальний секретар приймальної комісії Лисов В.І.

У порядку контролю педагогічна рада розглянула ще ряд важливих питань.

Директор коледжу Тельонков О.Є.  узагальнив роботу педагогічної ради, окреслив нагальні завдання колективу та шляхи  їх вирішення.

Переглядів: 536 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0