Головна » 2017 » Ապրիլ » 11 » Засідання педагогічної ради
19:47
Засідання педагогічної ради

Відбулось чергове засідання педагогічної ради коледжу на якому розглянуті наступні питання:

  1. Стан викладання спеціальних дисциплін спеціальності «Бухгалтерський облік».

Заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. надав всебічну інформацію щодо навчально-виховної та методичної роботи викладачів циклової комісії облікових дисциплін, стану успішності студентів спеціальності. Була відзначена належна підготовка студентів випускної групи спеціальності 2016 року до незалежного заміру знань, що проводилось ДУ «Агроосвіта». Зокрема, з 49 аграрних коледжів України коледж  на  8 місці. Рішенням педагогічної ради роботу викладачів спеціальності «Бухгалтерський облік» визнано задовільною.

Переглянути підсумковий наказ

  1. Стан відвідування навчальних занять студентами, робота з попередження пропусків занять.   Виступили завідувачі відділень Кириленко О.М., Харламова О.О., Демцун О.В., які детально зупинились на кількості пропущених занять студентами кожної групи та проаналізували причини цих пропусків. Узагальнила роботу коледжу з поліпшення стану відвідування занять заступник директора з виховної роботи Царьова Л.О. З даного питання педагогічна рада прийняла конструктивні рішення щодо зменшення кількості пропущених занять студентами.

3. Особливості національно-патріотичного виховання у бібліотеці в умовах сьогодення. Свою доповідь представила завідувач бібліотекою Смирнова Ю.В.

Переглянути презентацію доповіді.

4. Удосконалення роботи викладачів фізичного виховання з обдарованою молоддю. Про роботу циклової комісії  із залучення студентів до участі у змаганнях та відвідування спортивних секцій розповів  керівник фізичного виховання Воронін В.В.

Директор коледжу Тельонков О.Є. підвів підсумки роботи педагогічної ради,  акцентуючи увагу на необхідності подальшого впровадження новітніх технологій у навчальний процес і зазначив, що тільки спільна колективна робота всіх учасників навчально-виховного процесу  сприяє підвищенню рівня знань студентів та впевненому розвитку навчального закладу.

Переглядів: 660 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0