Головна » 2016 » Մարտ » 16 » Захист практики у юристів
15:02
Захист практики у юристів

09  березня 2016 року відбулося засідання комісії та захист звітів з виробничої практики студентів 4 курсу відділення правознавства Путивльського коледжу СНАУ.

Захист приймала комісія у складі: директор коледжу Тельонков О.Є., завідувач відділення правознавства Кириленко О.М., викладач правових дисциплін Сороченко Р.В.

На цей захід запросили начальника Путивльського районного управління юстиції Шатіліна Георгія Павловича, який був керівником виробничої практики від даної установи. Комісією були визнані кращими звіти та відповіді наступних студентів: Бадюк Анжеліки ( база практики –Глухівський міськрайонний суд Сумської області), Воронової Марії ( база практики- управління Пенсійного фонду України в Путивльському районі) та Шевченка Дениса ( база практики –Путивльський районний суд Сумської області).  

У період проходження практики студенти брали участь у підготовці проектів документів, відвідували судові засідання, брали участь в організації прийому громадян з правових питань, допомагали оформляти документи для передачі в архів, знайомилися з порядком ведення діловодства в установах та ін.

Адміністрація навчального закладу висловлює вдячність керівникам баз практик за надання  допомоги у підготовці майбутніх фахівців-юристів, а саме: Буринського, Глухівського, Путивльського судів Сумської області, Путивльського районного управління юстиції, Путивльської міської ради, управління Пенсійного фонду України в Путивльському районі, державного та приватного нотаріусів м. Путивля, адвокатів та ін.

Переглядів: 620 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0