Головна » 2016 » Սեպտեմբեր » 27 » Witam Polska!
10:53
Witam Polska!

     Моя розповідь буде про враження від поїздки до Республіки Польща. Багато джерел інформації стверджують, що в одній Польщі зосереджено стільки всього цікавого, що за нею можна подорожувати нескінченну кількість разів. Відразу скажу, що я повністю переконалася в правильності даного висловлювання. 

Програма передбачала для нас активний відпочинок, тому в Польщі ми щодня  займалися спортом: спочатку  були щоденні прогулянки на велосипеді (до 30 км в день), далі взяли участь у перегонах на байдарках. Це було неймовірно важко, але ми впоралися (я зі своєю напарницею припливла другою, чим пишаємося). Після вечері ми займалися Зумбою (фітнес-програмою на основі музичних композицій). Побували на святі Івана Купала в Хайнувці, де представили виставку «Українські вишиванки», плели і запускали в воду віночки, танцювали.

         Наша група оселилася в будиночку чудової польської родини. Вони виявилися гостинні, товариські, турботливі й чуйні люди. Сердечно дякуємо їм за душевний прийом, за смачні сніданки та вечері, за можливість поласувати національними  польськими  стравами. Ми відвідали заповідник Біловезька Пуща - найбільш великий залишок реліктового первісного рівнинного лісу. Вид заворожує! Звичайно ж, не обійшлося без зубра, - символа Біловезької пущі.

         Хочу також відмітити, що поляки - народ акуратний, думають про навколишнє середовище і відносяться до цього з великою відповідальністю. За все перебування в Польщі я не помітила жодної брудної ділянки, це приємно здивувало і дуже порадувало

   
      Що здивувало ще, так це польські села: у кожному польському селі асфальтовані дороги, обов'язково знаходяться банк, супермаркет, ресторани, стадіони і т.д.!

      Хочемо подякувати  всіх організаторів поїздки, а також і нашого завідувача відділення Кириленко Олену Миколаївнуза таку чудову поїздку.               Загалом, висновок такий: жителі Польщі хочуть жити краще і роблять для цього все.  Дуже хотілося б, щоб наша країна досягла такого рівня розвитку. Я вважаю, що це залежить від кожного з нас. 
 

Студентка 46 групи 
Путивльского коледжу СНАУ 
Лисова Дар’я

Переглядів: 540 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0