Головна » 2016 » Փետրվար » 10 » Виробнича практика
21:41
Виробнича практика

З метою глибшого ознайомлення студентів-практикантів 39 групи комерційного відділення з ви­робництвом та в рамках виробничої практики 10 лютого 2016р. була організована екскурсія на переробне підприємство ТОВ «Колос» м.Путивль.

Гостей на підприємстві радо зустріли. Завітали на хлібозавод та побачили як виготовляють хліб та кондитерські вироби. Екскурсія була проведена технологом підприємства. Відкрилися двері не лише хлібопекарського та кондитерського цехів, а й склад, бухгалтерія.

Студенти і керівники практики Бутова О.О. та Панасенко В.В. мали чудову нагоду наочно ознайомитись з процесом виробництва хліба, починаючи від замісу тіста до безпосереднього випікання хліба та здоби, а також дізнатись про особливості доставки продукції покупцям. 

Учасники екскурсії також ознайомились з  управлінською структурою, діловодством, виробничими, економічними показниками роботи та комерційною діяльністю ТОВ «Колос».

Екскурсія була ці­кавою та пізнавальною, а також сприяла вихованню поваги до людей, завдяки пра­ці яких ми маємо запашний хліб на столі.

Переглядів: 639 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0