Головна » 2019 » Փետրվար » 12 » Випускний вечір – найважливіший крок у доросле життя
08:24
Випускний вечір – найважливіший крок у доросле життя

У районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів техніків – технологів з переробки плодоовочевої сировини Путивльського коледжу СНАУ.

 

Випускний вечір – важлива подія для усіх у коледжі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, кожен з них займе своє особливе місце в історії колледжу.

І ось хвилююча мить – вручення дипломів випускникам. Церемонія вручення дипломів розпочалася за традицією з офіційної частини.

 На адресу випускників прозвучали теплі слова директора Путивльського коледжу СНАУ  Пилипенко Сергія Петровича, заступника директора з навчальної роботи Ребрика Романа Михайловича. Після привітань вони вручили випускникам дипломи молодшого спеціаліста. Диплом з відзнакою отримали Кошелев Анатолій (48-А група) і Ащаулова Наталія (48-Б група).

Від імені Путивльської районної ради та адміністрації привітав випускників  Лук’яненко Микола Дмитрович, керуючий справами Путивльської районної ради і вручив грамоти  Сабибіній Ірині та Ащауловій Наталії;

від депутатського корпусу районної ради випускників привітав Тельонков Олександр Євгенович  та вручив грамоту від міського голови Сахаровій Аліні.

Заступник  директора з виховної роботи Царьова Любов Олексіївна привітала випускників зі святом і відзначила кращих випускників грамотами за активну участь у громадському житті коледжу.                     .

Адміністрація коледжу також відзначила грамотами  батьків студентів Ащаулової Наталії і Чебакової Ганни, які протягом навчання співпрацювали з коледжем.

Із найщирішими побажаннями та найтеплішими вітаннями до своїх вихованців звернулися куратори групи Черв’яцова Ганна Євгеніївна (48-а група)

і Полозова Алла Миколаївна (48-Б група) та батьки.

У цей святковий і трепетно-хвилюючий день лунали пісні, були і сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення коледжу.

 Щиро вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання в рідному коледжі!

Творчих вам успіхів, натхнення, професійного росту, особистого щастя, нехай океан ідей ніколи не вичерпує себе, а енергія творити і створювати надихає на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої країни.

Тож нехай завжди для вас небо буде високим та чистим, а дорога широкою та світлою!

 

З повагою, Харламова О.О., завідувач технологічного відділення

 

Переглядів: 653 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0