Головна » 2014 » Դեկտեմբէր » 3 » У світі гарних манер та етикету
08:00
У світі гарних манер та етикету

     Студенти бухгалтерського та ветеринарного відділення дізналися значення слів: комільфо та моветон, що таке етикет і звідки він походить. На жаль, багато хто сприймає дотримання норм і правил етикету як щось ганебне, вважаючи це ознакою  естетів, які зовсім далекі від реального життя. Однак молоді люди забувають про те, що груба і нетактовна поведінка може викликати таку ж реакцію у відповідь. Насправді основи етикету досить прості. Це культура мови, елементарна ввічливість, охайний зовнішній вигляд і вміння керувати своїми емоціями.

    Практичний психолог Олена Миколаївна Воронова підготувала цікаві тести та різноманітні ситуації, що допомогли виявити у присутніх знання правил культури поведінки та етикету.

    Юних леді та джентльменів чекав сюрприз: завітала на свято Мері Поппінс, яка в своєму кошику принесла цінний скарб: книги та диски з етикету. В її арсеналі було і декілька відео уроків, в яких фахівці з питань культури поведінки та стилю, сервіровки столу надали консультації та поради. А ще гостя розповіла про особливості етикету в різних країнах.

-

     Мета всіх цих незліченних простих правил - зробити життя кращим. І якщо ми хочемо змінити навколишній світ, треба почати з самого себе.

      Гарні манери - це величезний крок назустріч успіхам у нашому житті. Прагніть до нескінченості і отримаєте максимум!

 

Переглядів: 1067 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0