Головна » 2014 » Մարտ » 5 » Тиждень природничо-математичних дисциплін
20:15
Тиждень природничо-математичних дисциплін

    Тиждень природничо – математичних дисциплін розпочався з того, що у фойє коледжу відбулася  виставка газет-стіннівок студентів І та ІІ курсу, у якій студенти  змогли представити свої творчі доробки  в галузі таких наук як фізика, математика, біологія, хімія, інформатика; представлено цікаві кросворди, запитання, вікторини.

    Переможцем конкурсу стали студенти 15 групи ветеринарного відділення, які випустили різнопланові газети з усіх предметів.


  Викладач Лебедєв Ю.Л. допоміг студентам  38-Б  групи на відкритому уроці з комп’ютеризації  засвоїти  прийоми створення нової бази даних  та створення таблиці за допомогою конструктора, використовуючи мультимедійні технології навчання. Викладач  продемонстрував зв’язок комп’ютеризації  з усіма сферами життя людини, показав вміння студентів працювати за  комп’ютерами. Студенти презентували свої творчі роботи,  виконані за допомогою  програми Аccess.


  Надзвичайно змістовний кінолекторій ”Життя цікавих людей” був проведений викладачем – методистом  Ребрик Р.М. Проведений захід  показав, що студенти   розуміють, люблять точні науки і з задоволенням відвідують ці заходи.


 Багато нового почерпнули студенти 15 групи ветеринарного відділення на цікавій і оригінальній вікторині з математики, яку  провела викладач-методист Гудімова А.К.


  Круглий стіл"Червона книга. Охорона тварин і рослин в  Сумській області”, проведений викладачем вищої категорії Простаковою О.І, показав  прекрасне майбутнє для людей, якщо вони будуть дбати про тварин і охороняти рослини.


  Актуальною була дидактична гра «Подорож по хімії», яку провела викладач вищої категорії Сутуліна В.Ю. Найбільш повні знання показали студенти бухгалтерського відділення:  Соколова Ганна, Суровицька Настя та Литвиненко Руслан.


  Мандрівки математичним океаном "Цікаве про теорему Піфагора. Піфагор і Піфагорійці” здійснили студенти 24,29 та 26 груп разом з викладачем-методистом Смоляніновою Г.Г. З метою активізації творчих здібностей студенти мали можливість взяти участь у математичній мультимедійній розминці «Теорема нареченої» та презентації «Парадокси в «Піфагорових штанах», розгадуванні кросвордів, розв’язуванні нестандартних задач та читанні віршів про Піфагора.


  Серед кращих студентів першого курсу  були проведені предметні олімпіади з математики, хімії, фізики, інформатики, біології та географії. Це дало змогу викладачам виявити кращого знавця з дисциплін, а студентам реально оцінити свої знання, намітити перспективи для подальшого вдосконалення. 


Переможцями олімпіад стали:

     1 місце – студентка бухгалтерського відділення Суровицька А.

     2 місце – студентка бухгалтерського відділення Соколова Г.

     3 місце – студент ветеринарного  відділення Грібань В.


Г.Г.Смолянінова
Переглядів: 1170 | | Теги: Біологія, 1 курс, фізика, Хімія, математика
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0