Головна » 2015 » Հոկտեմբեր » 19 » Тиждень правових знань в Путивльському коледжі СНАУ
15:04
Тиждень правових знань в Путивльському коледжі СНАУ

     Розпочався тиждень виставкою студентських стіннівок на правову тематику та демонстрацією відеороликів з роз’ясненнями правових ситуацій. Логічним продовженням стала інтелектуальна гра: «Що, Де, Коли?» для студентів-першокурсників усіх відділень коледжу.

      Найкращим ерудитом став студент правового відділення Пєвнєв Максим.

     06 жовтня учасники благодійної організації «Право» в формі ділової гри підготували блок запитань-відповідей правового характеру. На цей захід були запрошені фахівці права, а саме: начальник Путивльського районного управління юстиції Шатілін Георгій Павлович

та оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Путивльського райвідділу міліції Черепнін Владислав Ігорович, які розповіли студентам про причини і наслідки адміністративної та кримінальної відповідальності, також було зосереджено особливу увагу щодо заборони вживання неповнолітніми алкоголю, тютюну та наркотичних засобів.

     Напередодні професійного свята - Дня юриста студенти правового відділення коледжу мали можливість відвідати Путивльський районний суд. Детально з проблемами судової реформи присутніх ознайомив  голова суду Гриценко Петро Павлович.

     08 жовтня відбувся тематичний  захід, присвячений Дню юриста. В  урочистій обстановці студентів – другокурсників правового відділення до Кодексу честі привів суддя Путивльського районного суду Токарєв Сергій Миколайович.

    Не менш цікавою і корисною була проведена вікторина-турнір на тему: «Закон-регулятор відносин держави» проведена бібліотекарем Наталією Пилипенко. Найкращі знання в галузі права показали студенти другого курсу Скоробагатських С., Одинець А.,  Мірошнікова В.

     Студенти 46 групи (куратор Пилипенко С.П., староста Коханова А.)   підготували чудову гумористичну програму. Своїми акторськими виступами четвертокурсники подарували прекрасний позитивний настрій присутнім.

     Останнього дня для студентів було проведено спортивні естафети та  на лінійці були підведені підсумки тижня та нагороджені переможці.

     Слід відмітити, що тиждень правових знань був дуже інформаційним, змістовним, динамічним. Студентська молодь отримала багато нових знань з питань правової культури, правового захисту, законодавства та набули певного досвіду застосування цих знань на практиці в сучасному житті.

                            Кириленко О.М., завідувач відділення правознавства

Переглядів: 821 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0