Головна » 2021 » Նոյեմբեր » 23 » Тиждень обліково-економічних дисциплін
09:21
Тиждень обліково-економічних дисциплін

У коледжі завершився тиждень обліково-економічних дисциплін під час проведення якого викладачі організували і провели дистанційно низку заходів економічного спрямування.

Метою заходів була популяризація спеціальностей економічного профілю, активізація освітньо-пізнавальної діяльності студентів, розвиток у них самостійності у прийнятті рішень, уміння працювати в команді та орієнтуватися у нестандартних ситуаціях.

Викладач Старожилова Г.М. провела заняття з дисципліни «Комерційна діяльність» у вигляді ділової гри: Internet – магазин, у якому проводила «Голландський аукціон». 

Активну участь в «аукціоні» брали студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та познайомились з методикою проведення аукціонів.

Наступного дня в рамках співпраці з кафедрою «Облік і оподаткування» СНАУ в Zoomi проведено «круглий стіл», під час якого доцент кафедри Сергій Анатолійович Гаркуша презентував нову бухгалтерську програму «BAS: Бухгалтерія». Програмний продукт «BAS: Бухгалтерія» спрямований не тільки для автоматизації обліку, а й для навчальних цілей.

Фахівцем з профорієнтації Бутовою О.О. була організована і проведена он-лайн лекція у Zoomi  із д.е.н., доцентом кафедри політичної економії Терещенко С.І., на тему: «Про що треба знати користуючись кешбек-сервісами»

Цікавою була участь наших студентів у Всеукраїнській студентській науковій конференції, присвяченій Міжнародному дню студента, яка проводилась у СНАУ в рамках тижня факультету економіки і менеджменту.

Представили наукові тези та виступили з доповідями Марина Клименко на тему: «Маркетпплейс і сучасна тенденція INTERNET торгівля», науковий (керівник Старожилов В.В.) та Войтенко Дарина на тему: «Діджиталізація обліку в умовах цифрової економіки»( керівник Есманова Л.І.)

Пізнавальним був урок-дослідження з дисципліни «Ціноутворення». Студенти під керівництвом досвідченого викладача Коцюби О.В. провели дослідження цін на продукти харчування і виявили наступне:

Дослідили, що ціна відіграє не тільки економічну, а й комунікативну роль. Активними студентами в дослідженнях були Надія Чорнобровкіна та Марина Клименко.

З дисципліни «Економічний аналіз» (викладач Панасенко В.В.) проведено конкурс презентацій. Найкращі презентації були у студентів: Кирила Голубкова, Войтенко Дарини, Скрипкіної Олександри, Куриленко Тетяни та інших.

Викладачем Есмановою Л.І. проведена ділова гра «Створення власного підприємства та організація обліку в ньому», найпрофесійнішим керівником підприємства стала Тетяна Куриленко.

Викладачем Сорокою І.М. проведена ділова гра «Головбух – 2021», ним стала переможниця Аліна Чебакова, а заступником головного бухгалтера стала Валерія Ільющенко.

Робота тижня була організована у формі емоційної, інтелектуальної, комунікативної, дослідницької та творчої взаємодії студентів і викладачів, що значно підвищує рівень знань та інтерес студентів до вивчення економічних дисциплін і, звичайно, удосконалюється професійна майстерність викладачів.

 

Переглядів: 400 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0