Головна » 2016 » Ապրիլ » 28 » «Свою Україну любіть…»
13:06
«Свою Україну любіть…»

Шляхи історії становлення державності, урочисте внесення прапора , палкі слова любові до Батьківщини, гімн у  виконанні  ансамблю дівчат – все це створювало в залі атмосферу патріотизму і гордості за свою державу.

Події  на Донбасі не залишилися поза увагою студентів: була запалена свічка пам’яті, а всіх полеглих в різні періоди історії за незалежність України вшанували хвилиною мовчання.

Студентство переконане, що їх Батьківщина буде вільною, незалежною і заможною країною.

Глядачі із захопленням слухали пісні у виконанні дуету у складі Грібаня В., та Черненко І.,  виразне  читання студентів Приходько К., Кадуріної С., Сиворакші А., Сладкевич А., Невесенко С. та ін. Сподобався всім вірш Т. Шевченка у виконанні Непомнящого М., а  ансамблі ложкарів викликав та танцювальний викликали шквал оплесків.

Логічним завершенням заходу стало пригощання всіх присутніх короваєм.

Колісник В.М., завідувач навчально-методичного відділу з питань ліцензування та атестації закладів освіти Сумського інституту  післядипломної освіти, відповідальний секретар регіональної експертної ради з ліцензування та атестації закладів освіти Сумської області  по  завершенні заходу сказала, що всіх присутніх на  виховній годині вразили акторські здібності студентів, їх сценічна майстерність,  згуртованість і бажання максимально передати глядачам свої відчуття і емоції. Подякувала всім учасникам заходу за підготовку і проведення виховної години.

Нехай слова великого Кобзаря:  «Свою Україну любіть»  стануть девізом життя кожного українця,   і тоді напевно наша держава буде вільною, щасливою і заможною. 

Переглядів: 630 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0