Головна » 2016 » Նոյեմբեր » 24 » Святкуємо День студента
07:17
Святкуємо День студента

 Так, був проведений конкурс студентських фоторобіт «Я люблю…».  Перемогу в конкурсі здобули студенти 38-А групи (куратор Супрун А.В., староста Гончаренко Я.)

Цікаво і змістовно пройшов круглий стіл активістів студентського самоврядування на тему: «Формування лідерських  якостей через роботу в органах студентського самоврядування».

Студенти старших курсів, а саме:  Невесенко С., Сиворакша А., Дворник К., Смирнов М., Грібань Х., Марченко О. поділились своїм досвідом роботи в студраді  коледжу , наголосивши на тому, що набутий досвід їм  стане у нагоді у подальшому житті, а активна громадська позиція сприятиме у їх кар’єрному зростанні.

Студенти випускних груп  підготували цікаву і змістовну розважальну програму  для всього колективу коледжу «А  наостанок я скажу…» і навіть залучили до участі кураторів груп!

Від адміністрації закладу привітав студентів заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. та нагородив Почесними грамотами за успішне навчання і активну участь у громадській роботі та роботі в органах студентського самоврядування старост випускних груп Ворону А., Грібань Х., Гринько В., Марченко О., Сиворакшу А.

 Лунали теплі слова на адресу викладачів, добрі побажання своїм одногрупникам та студентам молодших курсів , ліричні пісні і дотепний гумор вдало поєднувались у виступах студентів  і налаштовували всіх на позитив.

Тож побажаємо всім нашим студентам міцних знань і цікавого студентського дозвілля!

 

 

Переглядів: 926 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0