Головна » 2017 » Հոկտեմբեր » 20 » Студентська конференція «Не стань жертвою торгівлі людьми»
09:53
Студентська конференція «Не стань жертвою торгівлі людьми»

Учасники юридичної консультації «ПРАВО», яка діє на  відділенні  правознавства коледжу,  під керівництвом   викладача правових дисциплін Пилипенка С. П. підготували студентську  конференцію на тему: «Не стань жертвою торгівлі людьми».

«Ніхто не повинен бути в рабстві або у підневільному стані; рабство і работоргівля забороняються в усіх видах» - саме такими словами розпочали студенти  конференцію з тексту Загальної декларації прав людини.

         Студенти розкрили основні чинники (як внутрішні так і зовнішні) торгівлі людьми у всьому всесвіті; ознайомили з шляхами вербування людей;  надали поради присутнім щодо конкретних дій на випадок викрадення чи поневолення;

надали інформацію про телефони  національної гарячої лінії та ін.

Слід зазначити, що студенти 36 групи провели разом із психологом коледжу Вороновою О.М. провели анкетування серед студентів щодо стану «захищеності» молоді від ризику потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.

         Учасники благодійної організації «ПРАВО» надали юридичні консультації з проблем торгівлі людьми, які надійшли від присутніх на конференції.

 Всі ми повинні знати, що відповідно до Конституції України «людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю», і головний обов'язок держави - утвердження та забезпечення прав і свобод людини (стаття 3 КУ).

Переглядів: 595 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0