Головна » 2014 » Մարտ » 5 » Студент року - 2014
20:34
Студент року - 2014

Найталановитіші, і, напевно, найсміливіші беруть участь у конкурсі «Студент року». Адже не лише перемога, а сама участь у такому конкурсі – важливе особисте досягнення кожного.


Бажання спробувати себе у конкурсі «Студент року-2014», який був присвячений року пам’яті Т. Шевченка, виявили семеро найрішучіших студентів відділень, а саме:  

Долинський В’ячеслав, студент 2 курсу відділення ветеринарної медицини;


 Дадикіна Анастасія, студентка 2 курсу бухгалтерського відділення


Зарубіна Марина, студентка технологічного відділення відділення


 Лозова Тетяна, студентка 2-го курсу відділення ветеринарної медицини


 Мазіна Катерина, студентка 3 курсу відділення правознавства


 Марченко Катерина, студентка 2-го курсу відділення ветеринарної медицини


Хилько Руслана, студентка  2 курсу комерційного відділення


Надзвичайно цікавими були представлені конкурсантами газети, з яких напередодні конкурсу всі бажаючі змогли познайомитись з учасниками.

Під час представлення візитівок було зрозуміло, що конкурсанти всебічно обдаровані особистості і світ їх захоплень надзвичайно різноманітний: співи, танці, нумізматика, вишивка бісером, художні вироби із тіста, кулінарія та багато іншого.

    Захист робіт відбувся в офіційній обстановці. Тематика дослідницьких робіт була різноманітною. Так, про основні етапи життєвого шляху Т. Шевченка нагадала Марченко К.;  з автопортретами Т. Шевченка знайомила Лозова Т.;  зв'язок поета з Сумщиною вивчала Хілько Р.; про образ матері у творах Т. Шевченка натхненно розповідала М.Зарубіна; про те як  увіковічнюється пам’ять про митця в Україні і за її межами повідомив Долинський В.; впевнено та одночасно з ореолом романтичності розповідала Дадикіна А. про коханих жінок великого Кобзаря; виступ Мазіної К. відзначався емоційністю, болем та гордістю за Україну, адже тема її роботи -  «Образ України в творах Т.Шевченка». 

 

    Приємно, що в інтелектуальному турі студенти підтвердили свою обізнаність з творчістю Т. Шевченка. Найкращі результати показали Мазіна К. та Долинський В.

    Під час імпровізаційного конкурсу студентам було запропоновано представити себе в ролі директора, мера міста, мільйонера та ін. Конкурсанти достойно виконали і це завдання.

    Не можна обминути увагою уболівальників, які емоційно підтримували своїх учасників, заздалегідь підготувавши плакати,  і гучними оплесками та вигуками доповнювали урочисте дійство в залі.


 

Конкурсна комісія під головуванням директора коледжу Тельонкова О.Є. провела значну роботу по визначенню переможця.


 Адже крім конкурсних завдань, що відбувалися в залі,  були переглянуті представлені учасниками додаткові матеріали (грамоти, подяки), газети, друковані роботи.


Інтрига щодо переможця залишалась до кінця конкурсу.


«Студентом  року-2014» стала МАЗІНА КАТЕРИНА, студентка 3-го курсу відділення правознавства, яка і буде представляти коледж на регіональному етапі конкурсу, який у цьому році буде проводитись у нашому коледжі.

Л.О.Царьова

Фото: Удод О, Медєнцев М.

Переглядів: 1198 | | Теги: Студент
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0