Головна » 2017 » Մարտ » 23 » Сім кольорів щастя
11:51
Сім кольорів щастя

Кожна людина хоча б один раз у своєму житті замислювалась над тим, що для неї щастя і чи існує воно взагалі як таке.

Ще давньогрецькі філософи намагалися пояснити це поняття, зрозуміти його сенс. Що таке щастя, кожен розуміє по-своєму, адже кожен з нас — індивідуальність.

Саме тому студенти першого курсу відділень правознавства та ветеринарної медицини(куратори:  Пилипенко С.П.,  Хилько С. М.) разом з бібліотекарями та практичним психологом коледжу зібралися у читальній залі на  годину спілкування «Сім кольорів Щастя».

У бібліотеці панувала дружня, приємна атмосфера.

Практичний психолог коледжу Олена Воронова, поділилася з присутніми своїм баченням щастя,  запропонуала переглянути фрагмент фільму Оксани Байрак «Позднее раскаяние», де один із героїв пояснює суть щастя.

 Психолог запропонувала  виробити «гормони щастя» - ендорфіни за допомогою посмішок, обіймів та шоколаду. Адже кажуть 7-8 обіймів у день роблять людину щасливішою. Та найбільше засяяли посмішки у студентів, коли Олена Миколаївна  пригостила  всіх шокодадними цукерками.

Готуючись до заходу, студенти разом з бібліотекарями зробили експрес-опитування серед нашої коледжанської родини, чи щасливі у нас люди і, що для кожного є щастя? Співробітник коледжу Ольга Голодова створила невеличкий відеоролик , який продемонстрували на заході. Це відео можна переглянути в інтернеті за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=_cJCTayi0Pw.

Студенти: Антикова Валерія, Булах Оксана, Володська Аліна, Заєць Вероніка, Золощенко Геннадій, Комова Анастасія, Кондрацький Микита, Лещенко Вадим, Сонцева Наталія, Срібранець Анастасія, Толкачов Євген розповіли присутнім про сім кольорів щастя: перший колір щастя  -  це життя; другий колір щастя  -  це Батьківщина, ім’я якій  - Україна; третій колір щастя  - це знання; четвертий колір щастя  - бачити навколишній світ у різнобарв’ї, у формах і кольорах, рухах і в спокої; п’ятий колір щастя  - це можливість відчувати світ на дотик; шостий колір щастя  -  Краса, Світло, Добро;  сьомий колір щастя  - це  мрії.

Юнаки і дівчата декламували вірші, співали пісні.

 

Куратор  Хилько Сергій Михайлович торкнувся дуже болючої і дуже актуальної теми: миру та  щастя без війни…

На завершення години спілкування всі учасники отримали різнокольрові смайли,

на яких написали своє бачення щастя

 і тепер ці яскраві посмішки зі студентськими надписами прикрашають бібліотеку.

 

 

 

Переглядів: 895 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0