Головна » 2015 » Հոկտեմբեր » 1 » «Розумники і розумниці»
10:03
«Розумники і розумниці»

         Доброю традицією у бібліотеці Путивльського коледжу СНАУ стали підготовка та проведення пізнавально-розважальних заходів. Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек  студенти та викладачі зібралися у  затишній читальній залі на інтелектуально-розважальну гру «Розумники та розумниці». І саме кращі читачі відділень погодилися перевірити свої знання: Грібань Христина – студентка відділення ветеринарної медицини, Кійськ Діана – студентка комерційного відділення, Корчан Олександр – студент технологічного відділення,  Суровицька Анастасія – студентка бухгалтерського відділення та Шевченко Карина – студентка відділення правознавства.

     Гра відбувалася у три тури: І тур  мав назву „Світ, в якому ми живемо”,

     ІІ тур - „Реалії, або простіше простого”, IІІ тур – „Вірно - не вірно”.

     Судили конкурс експертне журі у складі: Царьової Любові Олексіївни – заступника директора з виховної роботи, Воронової Олени Миколаївни – практичного психолога коледжу, Гудімова Сергія Миколайовича - лаборанта комп’ютерного відділу.

     Не обійшлося і без сюрпризів. Переплутавши конкурс краси, на свято завітали літературні герої Кіт Базиліо та Лиса Аліса. Які потім допомагали бібліотекарям вести конкурс.

     Всі учасники були нагороджені грамотами, як кращі читачі бібліотеки 2015 року, ну а перемогу у конкурсі здобула – Суровицька Анастасія.  На згадку переможниця отримала в подарунок книгу, а Кіт Базиліо та Лиса Аліса пригостили всіх шоколадними монетами.

 

Переглядів: 663 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0