Головна » 2021 » Մարտ » 12 » Право і екологія…
07:57
Право і екологія…

Екологічне право – це   установлені державою правові норм і правовідносини, спрямовані на охорону навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки людини та її оточення.

У рамках вивчення предмета «Екологічне право»  студенти 4-го курсу спеціальності ПРАВО Сімкович Софія, Насальська Ксенія, Михайленко Іван, Москаленко Едуард, Субач Анна, Урютін Олександр, Гусакова Юлія та Аббасов Расім під керівництвом  викладача ФедоренкоН.В. провели  урок на тему: «Чорнобильська АЕС – найбільша екологічна катастрофа сучасності».

Михайленко Іван змонтував фільм «Чорнобиль поза часом»   та продемонстрував світлини зони ураження до  та після катастрофи.

 Студенти групи підготували інформативні і цікаві доповіді з тем: «Чорнобиль не має минулого», , «Чорнобильська катастрофа – біль сучасності» , «Наслідки Чорнобильської катастрофи», «Катастрофа, що сколихнула світ».

Викладач ознайомила студентів з низкою нормативно-правових актів, прийнятих Радянською владою  для ліквідації наслідків катастрофи, та повідомила, що питання законного регулювання зони відчуження є актуальними і сьогодні.

Сьогодні  захист довкілля в Україні і світі набуває особливого значення, а екологічне право  забезпечує суспільство необхідними правничими актами та законами.

Переглядів: 353 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0