Головна » 2016 » Սեպտեմբեր » 21 » Практика студентів в Україні та за кордоном
09:02
Практика студентів в Україні та за кордоном

Тривають останні тижні технологічної практики у студентів 4-х курсів  ветеринарного та технологічного відділень.

Під чітким керівництвом своїх викладачів студенти здобувають практичні навички та вдосконалюють свої теоретичні знання.

Керівники підприємств звертаються до коледжу з вдячністю за доброзичливих, старанних та працьовитих практикантів.

Студенти 45-Б групи Левченко Владислав та Циркун Катерина старанно допомагають у роботі ветеринарних аптек м. Путивль та відвідують виклики разом з фахівцями Путивльської районної державної лікарні ветеринарної медицини.

Також, хочеться відмітити проходження практики студентів ветеринарної медицини Грібаня Владислава у ТОВ «Зоосвіт», Київська обл. та Сурова Владислава -  ПРО «Підсобне господарство Києво-Печерської лаври».

 

 

 

Новою, цікавою та перспективною для подальшого працевлаштування базою практики стало ТОВ «Українсько - Голландська Агрокомпанія» Шосткинського району. Студенту 45-Б групи Самосі Дмитру пощастило проходити практику у цьому товаристві.  Йому надали житло та навіть оформили на роботу на період технологічної практики і по закінченню навчання вже запропонували роботу.

На сьогоднішній день ведуться перемови адміністрації коледжу з ТОВ «Українсько - Голландська Агрокомпанія» щодо налагодження постійної співпраці.

Не перший рік укладаються угоди з ПРАТ «Виробниче об’єднання» «Одеський консервний завод» та агрофірмою «Евріка» (Одеська область). Зараз на цих підприємствах проходять практику 20 студентів технологічного відділення.  Практиканти тут отримують немаленьку заробітну плату. Місце розташування баз практик дає можливість побувати у вільний час поблизу моря.

Практика проводиться не тільки в Україні, а і й закордоном.  

На підприємстві “ZAK sp.z o.o.”, яке знаходиться в Польщі в місті Ратоза, проходять технологічну практику сім студентів технологічного відділення. Підприємство спеціалізується на виготовленні швидкозамороженої продукції. За час проходження технологічної практики у “ZAK sp.z o.o.”  студенти мають можливість опанувати ряд технологічних процесів, спостерігати за роботою висококваліфікованих фахівців, які діляться своїм досвідом, навичками, умінням. Крім того, долучаються до роботи  на процесі приймання сировини, на лінії виробництва заморожених фруктів.

 

Попереду у студентів захист звітів з практики.

Тож бажаємо практикантам успішно захистити свої роботи та з добрим настроєм розпочати новий семестр. 

Переглядів: 1336 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0