Головна » 2021 » Փետրվար » 1 » Практика майбутніх ветеринарів
08:30
Практика майбутніх ветеринарів

Студенти четвертого курсу спеціальності  ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА  проходили виробничу технологічну практику на  базі провідних сільськогосподарських підприємств, установ та підприємств ветеринарної медицини, а саме: районні та міські державні лікарні ветеринарної медицини нашої області, приватні аптеки, приватні ветеринарні клініки м. Суми та м. Херсон, підприємства по виробництву та переробці продукції тваринництва – ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», СП ТОВ «Нива Переяславщини», АПК ІНВЕСТ та ін..

За час практики студенти змогли закріпити теоретичні знання, набути практичних навичок та корисного досвіду, що допоможе у виборі майбутнього місця роботи, а також дасть можливість гідно конкурувати на ринку праці.

Логічним завершенням і підведенням підсумків став захист перед комісією, до складу якої увійшли викладачі профілюючих дисциплін. Під час захисту оцінювались якість оформлення звітної документації (щоденник-звіт та індивідуальне завдання), доповідь студента і оформлення презентації про зміст пройденої практики.

Переважна кількість студентів відповідально віднеслися до практики, про що свідчать результати – 14 студентів отримали відмінні оцінки, 60% студентів захистили практику на «добре» та «відмінно».

Цікаво і грунтовно пройшли практику такі студенти: Щука Ангеліна - ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», Косогоров Ярослав - СП ТОВ «Нива Переяславщини», Черненко Сергій та Шпетний Денис – клініка «Ветдопомога» м. Суми, Ярмак Юлія та Лісовенко Альона – клініка «Оленятко» м. Херсон.

Хочемо наголосити, що попереду ще один навчальний семестр і ще одна виробнича практика – переддипломна, яка є завершальною перед державними іспитами. Сподіваємось, що вона пройде не менш цікаво і результативно.

 

Переглядів: 331 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0