Головна » 2018 » Մարտ » 23 » ПОЕТИЧНА ЗУСТРІЧ З АНАТОЛІЄМ ЛУГОВСЬКИМ
11:53
ПОЕТИЧНА ЗУСТРІЧ З АНАТОЛІЄМ ЛУГОВСЬКИМ

Поезія…Це не просто слово. Це те, що розпалює вогник у людській душі, змушує сміятися, плакати, насолоджуватись прекрасним.

Тому бібліотекарі разом зі студентами 15 групи відділення ветеринарної медицини (куратор Гудімова А.К.) у Всесвітній день поезії запросили на поетичне чаювання нашого земляка, поета, члена Національної спілки письменників України, заслуженого журналіста України – Анатолія Васильовича Луговського.

Хтось дотепно сказав: «Поети схожі один на одного тим, що ні на кого не схожі. Окрім, як на самих себе, і у кожного з них свій «почерк»...

Бібліотекарі представили гостя, підготувавши коротеньку біографічну довідку.

Студенти: Сисоєв Данило, Голуб Настя, Шинкарьов Ярослав, Демцун Андрій

прочитали прекрасні ліричні поетичні твори Анатолія Луговського.

Сам Анатолій Васильович – освічена, ерудована, творча людина не тільки пише чудові вірші, а і прекрасно володіє аудиторією. Студенти із задоволенням, затамувавши подих, слухали поета .

Це не дивно, адже він має вищу режисерську та журналістську освіту, працював керівником театрального колективу, кореспондентом, відповідальним секретарем районної газети, директором краєзнавчого музею, викладачем суспільних дисциплін  Путивльського коледжу СНАУ. Близько  15 років працював на посаді головного редактора районної газети «Путивльські відомості».

Пише українською та російською мовами.

За книги історико-краєзнавчої тематики, які стосуються культових споруд і релігійних закладів, нагороджений УПЦ Орденом Петра Могили (червень 2013 р.).

 Цікаво, що Анатолій Васильович – ще й прекрасний художник. Як графік свої книги в більшості ілюструє власноруч.

22 роки тому Анатолій Васильович написав поетичні рядки і присвятив їх куратору групи Антоніні Гудімовій. Антоніна Костянтинівна трепетно збегігає листівку з віршем автора, які прочитала присутнім на заході і подякувала за ту насолоду, настрій, надію,  яку дарує поезія, торкаючись стун душі.

Юнаки та дівчата запросили всіх на чаювання. Спілкуючись, цікавились у автора і про дитинство, і про написання віршів,  і про натхнення та побажали здоров’я, творчих злетів, легких рим Анатолію Васильовичу.

Переглядів: 632 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0