Головна » 2016 » Փետրվար » 17 » Подарунок бібліотеці
10:30
Подарунок бібліотеці

Один з найстаріших культурних закладів Сумщини – Путивльський краєзнавчий музей володіє унікальною колекцією оригінальних предметів з археології, етнографії, прикладного та образотворчого мистецтва, нумізматики, документів XVII-XX століття, раритетних книг XVIII-XX ст., старовинної зброї тощо. Створення музею і початок формування колекції пов’язані з ім’ям його першого директора Петра Максимовича Коренєва. На честь 150 річчя з його дня народження були запрошені на засідання круглого столу «Покликання душі».

Наукові співробітники музею розповіли присутнім цікаві факти з біографії нашого земляка, продемонстрували колекцію оригінальних металевих підсвічників та канделябрів, познайомили з планом оновлення деяких експозицій музею, одна з яких присвячена історії нашого закладу, зокрема славнозвісній бібліотеці Маклакова.

Були присутні краєзнавці Путивля, Глухова, Бурині, наукові дослідження яких були неоднократно надруковані у Путивльському краєзнавчому збірнику, восьмий випуск якого було презентовано на даній зустрічі та подаровано всім навчальним закладам та бібліотекам міста.

Переглядів: 506 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0