Головна » 2016 » Մարտ » 22 » педагогічна рада
19:55
педагогічна рада

У березні відбулось чергове засідання педагогічної ради.

Директор коледжуО.Є. Тельонков проінформував присутніх  з питання проходження коледжем у  квітні атестаційної експертизи на право проведення  загальноосвітньої діяльності та оголосив  наказ Департаменту освіти і науки Сумської ОДА від 03.03.2016р. «Про проведення атестаційної експертизи загальноосвітньої діяльності Путивльського коледжу Сумського національного аграрного університету».

Ребрик Р.М., заступник директора з навчальної роботи  запропонував  Робочу програму підготовки до атестаційної експертизи рівня загальноосвітньої діяльності Путивльського коледжу Сумського національного аграрного університету, яка після обговорення була схвалена педагогічною радою.

Царьова Л.О., заступник директора з виховної роботи  наголосила на основних напрямках  роботи педагогічного колективу з подолання відхилень у навчанні та вихованні студентів з девіантною поведінкою. Зокрема, звернула увагу на негативні соціально-економічні та політичні процеси, які відбуваються в суспільстві, гострота проблем злочинності і правопорушень серед студентів посилюється. На ряду з тим,  доповідач підкреслила, що робота коледжанської ради з профілактики правопорушень, зустрічі з працівниками правоохоронних органів, участь у інформаційно-просвітницьких заходах,Залучення студентів до гурткової роботи,  проведення зборів студентського самоврядування, проведення спортивних змагань позитивно впливає на корегування поведінки важковиховуваних студентів.

Стан участі здібної та обдарованої молоді в олімпіадах, конкурсах, змаганнях різного рівня охарактеризувала в своїй доповіді методист коледжу Довгаль І.І.  Вона повідомила присутнім про те, що в цьому навчальному році 16 студентів коледжу взяли  участь у II етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з 9 предметів загальноосвітнього циклу. Студенти Чурочкін Р., Кошелєв А., Мірошнікова В., Кадуріна С. стали учасниками  II етапу ХVI Міжнародного конкурсу з української мови ім.П. Яцика, що проходив на базі Сумського державного педагогічного університету ім.Макаренка.  Шкуріна Д., Отюська В. взяли  участь у II етапі VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Дипломантами на олімпіаді любителів української мови стали студенти 26 групи Мірошнікова В. та Згурська М. Подані заявки на участь в обласних студентських олімпіадах з хімії та англійської мови, які відбудуться 17 та 24 березня на базі Машинобудівного коледжу СумДУ. 20 студентів зареєструвалися на участь у Всеукраїнському фізичному конкурсі «Левеня – 2016», що відбудеться 6 квітня. Конкурс проводить Львівський фізико-математичний ліцей при Львівському національному університеті ім.І.Франка. Координатор від  коледжу – Бабенко Н.С. За підсумками технологічної практики наші студенти приймали участь у проведенні Всеукраїнського конкурсу «Освіта та робота: краща аграрна практика 2015 року», який проводило онлайн-видання AgroPortal.ua спільно з Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу». Свої розповіді у форматі есе відправили: студент технологічного відділення Глущенко О., студентка ветеринарної медицини Тутік Г. Студенти відділення правознавства Тверитінова Д., Воронова М., Чала Ю. залучені до участі у проекті «Справедливе правосуддя».

Футбольна команда коледжу зайняла 2 місце в турнірі з футболу на приз газети «Путивльські відомості».

Педагогічною радою було заслухано представника відділення фізичного виховання Котову Л.М., яка надала інформацію щодо діяльності коледжу для піднесення рівня фізкультурно-масової роботи та стану спортивно-матеріальної бази.

Наприкінці своєї роботи  педагогічна рада ухвалила ряд Положень, щодо організації навчально-виховної діяльності в коледжі. 

Переглядів: 559 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0