Головна » 2017 » Հունվար » 20 » Педагогічна нарада
08:36
Педагогічна нарада

18 січня в коледжі відбулася педагогічна нарада викладачів, під час якої розглянуті актуальні питання методичної діяльності, а саме: «Удосконалення роботи педагогічного колективу з піднесення якості й ефективності навчального заняття» та «Підвищення ролі домашніх завдань у формуванні у студентів інтересу до навчання».

Викладач вищої категорії, викладач-методист, кандидат економічних наук Есманова Л.І. детально зупинилася на  теоретичному  аспекті першого питання.  В кінці виступу зробила наголос на тому, що ефективність навчального процесу багато в чому залежить від творчої особистості викладача, його вміння правильно організувати урок, обрати ефективну форму його проведення,  тим самим сприяти формуванню всебічно розвиненої особистості, здатної реалізувати себе в повній мірі у дорослому житті та стати конкурентоспроможною.

Продовжив обговорення питання удосконалення роботи педагогічного колективу з піднесення якості й ефективності навчального заняття викладач-методист, голова циклової комісії правових дисциплін С.П.Пилипенко, який поділився власним досвідом застосування методу ділової гри для підвищення якості та ефективності засвоєння теоретичного матеріалу студентами.    

Про  застосування нетрадиційних форм проведення навчальних занять розповіла присутнім викладач вищої категорії Простакова  О.І.

З питання підвищення ролі домашніх завдань у формуванні у студентів інтересу до навчання виступили викладач-методист Леоньков А.М.  та викладач вищої категорії Коцюба О.В.

Підводячи підсумок педагогічній нараді, заступник директора з навчальної роботи Ребрик Р.М. зупинився на важливості питання підвищення якості взаємовідвідувань занять з метою вдосконалення власного досвіду викладачів. Також підкреслив, що виходячи з того, що збільшуються години на самостійне опрацювання навчального матеріалу, все більш актуальними стають питання використання дистанційних форм навчання.

Методист Довгаль І.І.

Переглядів: 573 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0