Головна » 2017 » Ապրիլ » 7 » Нетикет. Традиція та культура інтернет - спільноти
11:51
Нетикет. Традиція та культура інтернет - спільноти

На „території” Інтернету, як і в будь-якій сфері людських відносин, панують свої правила поведінки, існують певні традиції, своєрідна культура спілкування, що має власну назву – нетикет (nettiqete), мережевий етикет. Темі нетикету була присвячена інформаційна година, підготовлена бібліотекарями та студентами другого курсу відділення ветеринарної медицини( куратор Демцун О.В.).

 

Учасники познайомились з мережевою термінологією, правилами електронного листування та спілкування у соціальних мережах.

У гості до юнаків і дівчат завітала Мері Поппінс ( Анастасія Вольхіна) - експерт з етикету, яка познайомила з основними правилами поведінки у світовій павутині

та зробила опитуваня присутніх :" Соціальні мережі - за чи проти?"

Проаналізувавши анкети студентів, можна сказати, що 86% позитивно відноситься до соціальних мереж, бо вони є своєрідним засобом спілкування, 49% навіть відчувають залежність від соціальних мереж,  адже  98%  опитуваних відвідують  їх щодня, проводячи  у віртуальному середовищі по 5-7 годин. Якщо  соціальні мережі закриють, то більшість юнаків та дівчат будуть незадоволені, а от коли соціальні мережі стануть  платними, то 80%  молоді  не стануть витрачати на це гроші.

Дуже приємно, що по закінченні заходу студенти дякували за цікаву інформацію  і тепер знають,що робили неправильно.

Переглядів: 677 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0