Головна » 2017 » Փետրվար » 14 » На технологічому відділенні – випуск студентів!
14:05
На технологічому відділенні – випуск студентів!

Випускний вечір – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці викладачів, сумлінного старання студентів, вболівання за своїх дітей, батьків.

Церемонія вручення дипломів розпочалася за традицією з оголошення наказу про завершення навчання, а далі лунали слова привітання від представників районної влади, директора коледжу Тельонкова О.Є., заступника директора з навчальної роботи Ребрика Р.М., заступника директора з виховної роботи Царьової Л.О., куратора, батьків та гостей.

Дипломи з відзнакою отримали студентки Пєшкова Вікторія та Котенко Аліна,  кращі студенти відділення за успіхи у навчанні і активну участь у громадському житті коледжу  були нагороджені Почесними грамотами, а саме: Марченко Олена, Пєшкова Вікторія,  Котенко Аліна, Колосов Євген, Корчан Олександр, Ступиця Анастасія, Толкачов Олександр, Якшин Сергій.

Зі сцени актової зали офіційно і з повагою та любов’ю випускники дякували викладачам за навчання, виховання та турботу і вітали один одного з тим, що шлях, пройдений ними в коледжі був вдалим і успішним, а на завершення - отримали благословення від настоятеля Спасо-Преображенського собору отця Богдана.

Впевнені, що наші випускники виправдають надії наставників-викладачів, будуть успішними в житті та гордо нестимуть звання випускника технологічного відділення Путивльського коледжу Сумського НАУ.

Харламова О.О., завідувач технологічним відділенням Путивльського коледжу СНАУ

Переглядів: 1078 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0