Головна » 2019 » Հոկտեմբեր » 30 » МИНУВ ТИЖДЕНЬ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН
15:16
МИНУВ ТИЖДЕНЬ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ДИСЦИПЛІН

У Путивльському коледжі Сумського НАУ завершився тиждень технологічних дисциплін.  У рамках тижня відбувались заходи, як навчально-пізнавальні, так і розважальні.

Студенти технологічного відділення оформили та презентували стіннівки, що присвячені святкуванню Дня працівника харчової промисловості. Всі роботи були досить яскравими та цікавими. Найкреативніший  підхід до оформлення стіннівки знайшли студенти  38-Б групи (куратор Яроцька О.В., староста Ребрик К.)

Між командами груп відділення проходили спортивні змагання, де студенти продемонстрували свою спритність, витримку та спортивну підготовку. Активно рухатись  в цей день довелось не тільки студентам, а й кураторам груп,  котрі активно взяли  участь у деяких етапах змагань. Перемогу здобула команда 38-А групи (куратор Удод О.А., староста Чернякова М.)

На першому поверсі навчального корпусу відбулася ярмарка –виставка творчих робіт студентів технологічного відділення. Відвідувачі залюбки купували та ласували продукцією, а саме різноманітними видами печива, коржиків  та запашним узваром.  Студенти та викладачі відділення оформили фотозону на осінню тематику.

Викладачем хімії Сутуліною В.Ю.  проведено вікторину «Хімічні перегони» для 28-х груп технологічного відділення та  учнів 9-го та 11-го класів Путивльскої ЗОШ №1. Переможці та всі учасники вікторини отримали солодкі призи.

Після завершення всіх заходів тижня технологічних дисциплін команди – переможці та активні групи, що брали  участь у вищевказаних заходах були нагороджені грамотами.

Дякуємо співробітникам, студентам та гостям,  які активно долучались до проведення заходів у рамках тижня технологічних дисциплін!

Переглядів: 428 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0