Головна » 2017 » Հունվար » 27 » Методичні інновації
14:45
Методичні інновації

25 січня відбулося засідання круглого столу, де були розглянуті актуальні питання щодо визначення реальних навчальних можливостей студентів, організації роботи з невстигаючими та обдарованими студентами. Розпочала засідання методист коледжу Довгаль І.І., яка наголосила на тому, що одним з принципів навчання є принцип урахування можливостей кожного студента. Кожен студент є неповторною особистістю зі своїми здібностями і можливостями. Це обов’язково слід брати до уваги  під час організації навчального процесу. Реалізація цього принципу вимагає від кожного викладача усвідомлення того, що кожна людина в чомусь обдарована. Завдання викладачів – розкрити творчі сили молодих людей, знайти серед них талановитих і розвивати їх здібності.

Викладач Богданова О.М. поділилася з присутніми власним  досвідом залучення обдарованих дітей до створення студентських проектів, а також розповіла про різноетапний підхід при перевірці диктантів.

Викладач Кириленко О.М. зупинилася на нетрадиційних ігрових формах , під час проведення яких з’являється більше можливостей виявити здібності  і можливості студентів. На відділенні правознавства проводяться круглі столи, вікторини. Студенти мають змогу проявити себе, приймаючи участь у різноманітних конкурсах, олімпіадах, наукових конференціях пошуково-дослідницької тематики. Виділила як одну з ефективних форм – спільну роботу із СНАУ через проведення он-лайн лекцій викладачами університету. Під час роботи з невстигаючими студентами застосовуються такі методи,  як робота в групах, «мікрофон», «мозковий штурм» та інші.

Під час розгляду другого питання щодо узагальнення досвіду гурткової роботи викладачів ветеринарних дисциплін,  Демцун О.В. охарактеризував в цілому роботу циклової комісії з організації та проведення предметних гуртків.

Викладач Бондаренко П.Г. зробив акцент на науковий підхід під час проведення гурткової роботи.

Сахнова С.М. продемонструвала присутнім цікаві роботи студентів-гуртківців.

Хилько С.М. розповів про залучення студентів до роботи на базі ветеринарної лікарні, лабораторії, сільськогосподарських підприємствах. 

Переглядів: 608 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0