Головна » 2016 » Հունվար » 22 » Майстер-клас з ІКТ
07:13
Майстер-клас з ІКТ

20 січня 2016 року в коледжі згідно з планом відбулося перше відкрите засідання нещодавно створеної творчої групи по впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій. Її керівник досвідчений викладач вищої категорії, викладач-методист Приміна Світлана Іванівна провела майстер-клас по використанню програми Power Point. Ця програма призначена для розробки презентацій. Вона виявилась найбільш успішною у практичній роботі і є сьогодні електронним засобом загального призначення.

Запрошені викладачі з зацікавленістю на наочних прикладах довідалися про те, що програма Power Point дозволяє: використовувати в презентаціях для підтвердження слів доповідача і більш чіткого вираження думок графіки, таблиці, діаграми, звуки, музику, відео фрагменти, створювати анімації, публікувати презентацію в інтернеті або в локальній мережі.

Члени творчої групи планують і в подальшому проводити активну роботу над вирішенням головної науково-методичної проблеми року,  а саме – пошуком інноваційних форм та методів навчання для підвищення якості освітнього процесу. На наступному засіданні відбудеться обмін досвідом провідних викладачів з питань удосконалення використання інформаційно- комунікаційних технологій із залученням і молодих спеціалістів.

Довгаль І., методист коледжу

Переглядів: 608 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0