Головна » 2018 » Հունիս » 4 » конференція для творчої молоді «Перспектива 2018»
06:49
конференція для творчої молоді «Перспектива 2018»

26 квітня 2018 року в ДВНЗ «Маріупольський будівельний коледж» відбулася ІІ Всеукраїнська наукова очно-заочна конференція для творчої молоді «Перспектива»  на тему: «Тенденції та перспективи розвитку науки очами творчої молоді», метою проведення якої є розкриття інтелектуального потенціалу студентів, учнів та школярів; створення цілісної скоординованої системи з виявлення, розвитку, підтримки і стимулювання талановитої молоді.

Були запрошені взяти участь у конференції студенти вищих навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації, учні професійних ліцеїв та загальноосвітніх шкіл України.

Студенти 1-го та 2-го курсів  економіко-правового відділення нашого коледжу разом із керівниками - викладачами також взяли участь у конференції та опублікували наукові статті у збірнику матеріалів, саме: Сімкович Софія, Скляренко Аміна, Романович Тетяна, Вербицький Костянтин.

Усі учасники  конференції отримали сертифікати про участь у ІІ Всеукраїнській науковій очно-заочній конференції для творчої молоді «Перспектива-2018».

Керівники - викладачі Бутова О.О., Бабенко Н.С., Фатєєв А.І., Міщенко Д.О. також отримали  сертифікати учасників.

Зичимо успіхів нашій творчій молоді та викладачам  і чекаємо на подальші досягнення !

Переглядів: 649 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0