Головна » 2014 » Մարտ » 13 » «Я так ніжно їх любив…»
21:09
«Я так ніжно їх любив…»

   До 200-річчя з Дня народження Великого Кобзаря бібліотекою Путивльського коледжу СНАУ була підготовлена літературна вітальня «Я так ніжно їх любив». Мова йшла про коханих жінок, муз поета – сім прекрасних троянд у життєвому букеті Шевченка, адже Тарас Григорович кохав не ради примхи, не задля нервового піднесення, а шукав у коханні розради, виходу із самотності – те, що й робить любов наймогутнішим вираженням внутрішньої сутності людини.

 

 Здійснити екскурс у минуле допомогли студенти другого курсу відділення «Правознавства»:  Руслан Сніжко, Альона Коханова, Дар’я Тверітінова, Маргарита Демиденко, Марія Воронова, Анна Кононенко, Марина Шахова, Дар’я Шибаєва та Юлія Чала, які так зворушливо зіграли у міні-поствновці Тараса Шевченка та чарівних жінок: Оксану Коваленко – дитяче кохання Тараса, Амалію Клоберг – дівчину-натурницю, Варвару Рєпніну – княжну, Ганну Закревську – дружину відставного полковника, Агафію Ускову - дружину коменданта Новопетрівської фортеці, Катерину Піунову – актрису та Ликеру Полусмакову – дівчину-кріпачку.


  

   Зал завмер від захоплення… А завітали до літературної вітальні студенти, викладачі, співробітники коледжу та гості: наші колеги з ЦРБ,  педагогічного коледжу та історико-краєзнавчого музею.


   Підсумовуючи захід, заступник директора з виховної роботи  Любов Олексіївна Царьова зазначила, що всі учасники дуже талановиті та емоційні та висловила вдячність юним акторам за створену ними чудову, романтичну атмосферу кохання.

Смирнова Ю.В.

Переглядів: 883 | | Теги: бібліотека, Шевченко
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0