Головна » 2016 » Մարտ » 29 » Форум студентських лідерів
11:54
Форум студентських лідерів

Наш коледж представляли: голова ради самоврядування відділення ветеринарної медицини, голова ради гуртожитку Смирнов Максим та голова ради самоврядування бухгалтерського та комерційного відділень Невесенко Світлана.

На форумі студенти навчилися бути медіаграмотними: бачити різницю між інформуванням та пропагандою, розпінавати фейки та джинсу, аналізувати інформацію.  

     

Під час проведення  тренінгу «Аналіз бюджетної політики в сфері освіти» говорили про фінансування навчальних закладів, дізналися, з чого складається бюджет навчального закладу, які є основні статті витрат, як діяти, коли  вимагають хабар та як боротися з проявами корупції. Вдалося напрацювати багато проектних ідей в рамках програми «Аctive Citizens», серед яких: "КРУТИіЗНАй" (велоекспедиція з метою дослідження культурної спадщини та традицій з перших вуст),  систематична профорієнтаційна робота з дітьми-сиротами з інтернатів "Долоні Щастя", Еко-конкурс по збору сміття, Краєзнавчий обласний квест "100 добрих справ" і т.ін.

«Ми отримали знання та добру порцію мотивації для того, аби бути активними, розвиватися та реалізовувати власні ідеї! Нам дуже сподобалось!», - такий висновок наших студентів після завершення форуму.

Переглядів: 580 |
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0